SDE bvba Tiensesteenweg 46 3001 Leuven T 016 23 84 78 F 016 23 53 12 info@sde-keso.be

Sluit- en veiligheidstechniek. Mechanisch en elektronisch.

 

 • TOONZAAL

  In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment van de producten die wij aanbieden. U kan eens een kijkje komen nemen tussen de brievenbussen of het deur- en meubelbeslag. Ook staan hier kluizen, brandkasten en veiligheidsdeuren gedemonstreerd waarover onze medewerkers u kunnen adviseren, evenals demo’s van video- en parlofonie en allerhande mechanisch en elektronisch sluitwerk voor op ramen en deuren.

 • WINKEL

  Onze medewerkers in de winkel staan in voor de directe verkoop van alle producten die wij aanbieden; tevens maken zij uw sleutels bij en herstellen zij uw binnengebrachte sloten. Wenst u een product van ons te laten plaatsen? Dan maken zij meteen een afspraak met u en plannen zij dit in voor een technieker van onze buitendienst.

 • ATELIER

  In eigen atelier vervaardigen wij veiligheidscilinders van het gepatenteerde Zwitserse merk Keso. Meer informatie hierover vindt u in de rubriek Cilinders en in de rubriek Toegangscontrole.

   

  Daarnaast beschikken we over een lasergraveermachine, waarmee we uw naamplaten op maat kunnen graveren in inox of in kunststof.

   

   We zijn tevens producent van een eigen raambeveiligingsslot.

   

 • BUITENDIENST

  Onze techniekers van de buitendienst staan in voor de installatie en herstelling ter plaatse van het door ons aangeboden sluitwerk. Wenst u uw woning of gebouw te laten beveiligen maar weet u niet goed waar de zwakke punten voor inbraak liggen, wilt u cilinders in een sluitplan laten voorzien of heeft u een specifieke vraag over de mogelijkheid van implementatie van toegangscontrole of ander elektronisch sluitwerk in uw woning of gebouw? Dan kan een medewerker van onze buitendienst ter plaatse komen om dit samen met u te bekijken.

  Onze contactgegevens voor een afspraak vindt u hier.

OPENINGSUREN: Maandag: Gesloten Dinsdag t.e.m. vrijdag: 08.30u - 12.30u 13.30u - 17.30u Zaterdag: 09.00u - 12.30u SLUITINGSDAGEN 2018:

Dinsdag 1 mei

Donderdag 10 mei

 

Jaarlijks verlof van 17 t.e.m. 28 juli

 

Woensdag 15 augustus

Donderdag 1 november

Dinsdag 25 december

 

SDE bvba  -  Tiensesteenweg 46, 3001 Leuven  -  T 016 23 84 78  -  info@sde-keso.be

2014 created by Margo Gilissen - Graphic Designer